DISPOZITII GENERALE
Totalitatea continutului utilizabil si vizitabil accesand pagina de internet www.lucianstudio.ro denumita in continuare “site”, reprezinta proprietatea LUCIAN STUDIO & CO SRL.

Firma care administreaza site-ul www.lucianstudio.ro este LUCIAN STUDIO & CO SRL, numita in continuare “Vanzator”, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J05/93/2019, avand CUI 40406670.

Parcurgerea si folosirea site-ului www.lucianstudio.ro de catre utilizator reprezinta acordul acestuia fara limitari sau rezerve a prezentelor Termeni si Conditii.

Denumit in cele ce urmeaza “Utilizator”, „Client”, „Cumparator” acesta este orice persoana fizica sau juridica care foloseste site-ul cu scopul de a se informa sau de a achizitiona produsele comercializate prin intermediul acestuia. Utilizatorul poate folosi site-ul doar in conditiile in care este de acord si respecta Termenii si Conditiile.

Prezentul text reprezinta cunoasterea si obligativitatea Lucian Studio de a respecta legislatia romana in vigoare.

Prin insusirea prevederilor mentionate in Termeni si Conditii, Utilizatorul ia la cunostinta si isi asuma consecintele rezultate in urma nerespectarii prevederilor mentionate. Pentru orice fel de nelamuriri legate de Termeni si Conditii, Lucian Studio se pune la dispozitia dumneavoastra in timpul programului de lucru mentionat in paginile produselor.

Pentru sesizari se folosesc datele de contact aflate pe site la pagina de contact.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR
Informatii complete privind politica noastra de confidentialitate si politica cookies gasiti pe pagina Politica de confidentialitate.

Call Now Button